Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dezvaluit, în emisiunea Sinteza Zilei, ce a găsit în PNRR, la ministerul pe care îl conduce, și ce condiții au fost negociate în mandatele miniștrilor USR.

“Am găsit și noi destul de multe lucruri ciudate. În primul rând că nu am avut acces la documentele acestul program și ceea ce a fost foarte ciudat este că niciun angajat din ministerul Sănătății nu a lucrat sau nu a fost informat referitor la acest program. A fost lucrat pe persoană fizică, nu știu cum a fost lucrat”, a spus ministrul Rafila.

“Și al doilea element este legat de faptul că de multe ori valoarea consultanței este mai mare decât valoarea obiectivului.

La Agenția Națională pentru Investiții în Sănătate, funcționarea agenției este finanțată cu 5 milioane de euro și consultanță 25 de milioane de euro”, a mai precizat acesta, adăugând că a pus documentele aferente la dispoziția Corpului de Control al premierului. (sursa)

Articolul precedentAmbasadorul Rusiei pe lângă UE: Nu va avea loc niciun atac miercurea aceasta. Războaiele din Europa rareori încep într-o zi de miercuri
Articolul următorRafila, după deciza CCR: “Masca este mai eficientă în acest moment chiar decât vaccinarea în limitarea infecției”