Orădeanul Cosmin Jurcan, președintele fundației Licinium și militant pentru drepturile persoanelor cu dizabilități face o dezvăluire gravă pe pagina sa de Facebook: măștile achiziționate de Ilie Bolojan de la chinezi se vând (și) fără bon fiscal!

Acesta a postat inclusiv un clip audio ca dovadă a afirmațiilor sale și lansează două întrebări administrației Bolojan:

  1. Care este procedura legală prin care Primăria Oradea, din instituție publică a administrației locale, s-a transformat într-un SRL care are ca obiect de activitate vânzarea cu amănuntul?

2. Primăria Oradea și OTL au înregistrate codurile CAEN privind vânzarea cu amănuntul și în mod specific a măștilor chirurgicale?

Iată ce a mai postat Cosmin Jurcan:

Documentarul “Mastile Lui Bolojan” EFECT DE DOMINO !

La o zi dupa lansarea documentarului “Mastile lui Bolojan” de catre echipa “Disability Investigation Media”, Primaria Oradea s-a simtit datoare sa dea un comunicat de presa in care se afirma ca fiecare din cele 100.000 de masti au fost date in conditii prevazute de lege prin emiterea bonului fiscal.

REALITATE: Am cumparat 150 masti de protectie de unica folosinta din 3 statii OTL si din incinta Primariei Oradea bon fiscal am primit doar la Primaria Oradea si statia din Piata Unirii.

PRIMARIA ORADEA SI OTL ISI PERMIT SA-I MINTA PE ORADENI. DESI EXISTA DOVEZI FIZICE CA NU IN TOATE CELE 12 PUNCTE DE VANZARE SE EMITE BON FISCAL.

Comunicatul oferit ne starneste curiozitatea si naste o intrebare:

DE CATE ORI IN CEI 12 ANI SI-A PERMIS PRIMARUL BOLOJAN SA NE MINTA SUB PRETEXTUL CA ESTE SPRE BINELE ORASULUI?

Articolul precedentTrump ar vrea să închidă rețelele sociale
Articolul următorA doua etapă de relaxare. Ce se deschide și ce ni se dă voie?