Senatorul bihorean Florian Bodog a transmis aseară, pe pagina proprie de Facebook, un mesaj adresat primului ministru desemnat, Florin Cîțu, în care îi cere acestuia să acționeze urgent azi astfel încât să poată primi și votul său la ședința de învestire programată mâine la Parlament.

”Domnule Florin Cîțu,

Personal, aș avea multe argumente împotriva numirii dumneavoastră ca Prim Ministru al României. Așa cum știți însă, Partidul Social Democrat nu se va opune învestirii dumneavoastră, dorind astfel să transmită un semnal clar și puternic de solidaritate cu fiecare cetățean român, oriunde s-ar afla el, și un mesaj de responsabilitate într-o perioadă extrem de dificilă.

Votul meu depinde, în primul rând, de dorința dumneavostră de a apăra viața și sănătatea românilor. Astfel, vă cer ca mâine (azi, n.r.) la prima oră, să nominalizați un alt ministru al Sănătății pentru o audiere urgentă în Parlament, dat fiind faptul că actualul ministru și echipa sa de secretari de stat s-au dovedit a fi niște mincinoși, total depășiți de situație! Orice moment în care aceste persoane rămân în funcții pune în pericol o țară întreagă.

Acționați acum și vă asigur că joi voi vota cu seriozitate și responsabilitate. În caz contrar, rămâne să vă voteze cei care v-au propus!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.