timesnewroman.ro: Fostul fotbalist Ciprian Marica a dat lovitura! Acesta tocmai a câştigat procesul cu casa de modă Balenciaga, pe care a acuzat-o că i-a plagiat designul „fustei prosop”, un accesoriu iconic, inventat de el în urmă cu aproape 5 ani.

„Stăteam liniştit la masă când mi-a zis un prieten ‘Cipriane, vezi că ăştia vând prosopul tău cu o mie de euro’! Era să cad cu scaunul! Mi s-ar fi văzut toate alea, fiindcă eram îmbrăcat chiar atunci într-un prosop”, povesteşte sportivul, care şi-a contactat pe loc avocaţii şi a depus plângere împotriva Balenciaga.

„Poţi să-i schimbi tu culoarea, să-i pui etichetă de fiţe, prosopul e tot prosop. Când spui prosop, spui Ciprian Marica. Procesul a fost doar o formalitate”, a explicat Vicenţiu Sulă, Senior Partner în cadrul Biroului de Avocatură „Sulă, Sulă & Popescu”.

Daunele morale care i se cuvin lui Marica se ridică la 2,3 miliarde de euro. Sportivul a precizat că are de când să investească o parte din bani în prosoape de bumbac, ecologice şi sustenabile, ce vor fi oferite gratuit tinerilor fotbalişti din ţările în curs de dezvoltare. (sursa)

Articolul precedentRomânia – Elveția. Tricolorii obțin o victorie mare și câștigă detașat grupa / Rezultat final
Articolul următorGrevă de avertisment în instituţiile subordonate Ministerului Muncii/ Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de nivelul salariilor, condiţiile de lucru, deficitul de personal