Mădălina Ghenea a fost premiată la „World Influencers and Bloggers Awards”, ediția de anul acesta, care a avut loc la Cannes. Ținuta pe care superba șatenă a purtat-o pe covorul roșu i-a adus numai laude din partea criticilor de modă.

Mădălina Ghenea se numără printre personalitățile care au fost premiate la „World Influencers and Bloggers Awards”. Câștigătorii au primit titlul de cele mai influente și de impact personalități ale anului, iar printre câștigători se regăsesc și Khaby Lame, un influencer italian care a început să facă filmulețe pe TikTok în perioada pandemiei. Alec Monopoly, Stepan the Cat și Nikkie Tutorials, devenită cunoscută la nivel global după ce a recunoscut că este transgender, sunt ceilalți premianți.

Totodată, printre învingători se află și Mădălina Ghenea, care a avut un an extraordinar din punct de vedere profesional. „World Influencers and Bloggers Awards”, pe scurt WIBA, este o decernare de premii în care, anual, se încununează meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și care încurajează formarea liderilor de opinie. Are loc în timpul Festivalului de la Cannes, încă din 2019, iar românca noastră s-a aflat pe scenă, în fața multor personalități internaționale. (click.ro)

Articolul precedentPrimarul comunei Brusturi nu se mai află în arest la domiciliu
Articolul următorCe se întâmplă dacă ești lovit în trafic de o mașină fără RCA. Cine plătește pagubele