Președintele TNL Suceava face afaceri cu dezinfectanți, pe bani publici: „Nu știu dacă e cazul să scrieți despre mine. Pentru câteva sute de lei…”

Președintele Organizației Municipale a TNL Suceava, Valentin Huianu, este abonat la banii instituțiilor publice din județ, cărora le vinde dezinfectanți și produse de curățenie. Printre clienții săi se numără și Primăria municipiului Suceava, condusă de liberalul Ion Lungu – șeful lui Huianu pe linie de partid.

În lunile ianuarie, februarie și martie, firma Majordom Hygiene SRL, deținută de Valentin Airinei Huianu și de soția sa, Maria, figurează cu 190 de cumpărări directe în portalul achizițiilor publice, însumând aproximativ 340.000 de lei, adică aproximativ 70.000 de euro. Cea mai consistentă achiziție este cea făcută de Primăria Suceava, condusă de Ion Lungu, care a cumpărat 200 de recipiente cu dezinfectant pentru mâini, în valoare totală de 55.000 de lei. Fiecare astfel de recipient are 5 litri și este vândut la prețul de 275 de lei.


Citeşte întreaga ştire: Președintele TNL Suceava face afaceri cu dezinfectanți, pe bani publici: „Nu știu dacă e cazul să scrieți despre mine. Pentru câteva sute de lei…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.