Cum era de așteptat – scrie deputatul Ioan Mang, Guvernul Cioloș NU a primit încrederea Parlamentului, fiind respins cu un scor istoric!

Soluția PSD pentru a ieși din criza politică în care ne-au aruncat Iohannis, Cîțu, Cioloș, PNL și USR este un acord politic pentru învestirea unui guvern de specialiști, până depășim situația grea din prezent.

PSD nu are majoritate în Parlament și nici nu va face aceeași prostie ca USR și Cioloș de a cere votul Parlamentului fără o majoritate stabilă.

Guvernul minoritar nu poate fi o soluție pentru situația gravă în care se află România, iar “soluția” Cîțu este exclusă din start, conchide președintele PSD Bihor. (sursa)

De altfel, într-o declarație politică susținută recent în Parlament, Ioan Mang a spus că nici peneliștii și nici useriștii nu mai pot oferi soluții pentru crizele multiple în care au împins România.

”Asistăm de câteva săptămâni la un teatru ieftin din partea PNL și USR, fiecare dintre cele două partide încercând să scape de povara dezastrului pe care l-au provocat împreună!

PSD nu va vota sub nicio formă un guvern condus de USR, un partid care alături de PNL e direct responsabil pentru dezastrul fără precedent în care a ajuns sistemul de sănătate din România. O astfel de variantă este pur și simplu de neconceput și arată cât de iresponsabilă a fost decizia președintelui Iohannis de a desemna un prim-ministru chiar din rândul celor care au provocat dezastrul sanitar pe îl vedem în aceste zile.

Cei doi miniștri USR ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, precum și vicepremierul Dan Barna, care a avut atribuții în domeniul Sănătății, poartă răspunderea directă pentru haosul generalizat din acest sector, începând de la incendiile repetate din spitale și până la lipsa acută de medicamente esențiale pentru tratarea pacienților covid sau a bolnavilor cronici. Sunt sute de români care acum mor cu zile în spitalele din România pentru că medicii nu le pot administra medicamentele ce le-ar putea salva viața. Vinovați pentru acești morți sunt toți care au fost la guvernare în ultimul an: începând de la Cîțu și terminând cu Mihăilă!

După ce au dus sistemul de sănătate în colaps și au lăsat țara total nepregătită în fața previzibilului val patru al pandemiei, cei de la USR mai au și tupeul și aroganța de a propune un nou guvern plin cu ”profesioniști” care au dus România pe primele locuri în clasamentul negru al deceselor covid din Europa și din lume!

Eu voi vota categoric împotriva oricărei formule de guvernare cu Dacian Cioloș prim-ministru și cu miniștri de la USR sau de la PNL!”

Articolul precedentIohannis și Cîțu au declanșat catastrofa
Articolul următorIohannis: „Armata? O pierdere de vreme! În armată începi să coși singur un nasture, să-ți coși o cămașă. Sunt singurele lucruri pe care le-am învățat în cazarmă.” Așa că hai să fie Ciucă?…