”Fapte, nu vorbe”, scrie Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor într-o postare pe Facebook!

”A trecut mai puțin de 1 an de când Strada Șanțului din Oradea (care pleacă din Strada Gheorghe Doja și trece prin zona de agrement “Hanul Pescarilor”) împreună cu drumul comunal Oradea – Săldăbagiu de Munte – Paleu au trecut în proprietatea Consiliului Județean și au devenit drumul județean DJ 767I. Această schimbare de proprietar a fost necesară datorită stării foarte proaste a acestor drumuri, atât în Oradea dar și mai departe până în Paleu.

Acum, dorința locuitorilor din zonă și a celor din comuna Paleu a devenit realitate! Drumul județean este asfaltat în întregime!

Felicitări constructorului pentru buna mobilizare și colegilor mei de la Direcția Tehnică din Consiliul Județean care au supravegheat și urmărit execuția lucrării.

Încă 7,150 km de asfalt nou în județul Bihor! Ne apropiem de 500 de km realizați în acest mandat de 4 ani, atât prin covoare noi cât și investiții complet finalizate!

Articolul precedentLibertate vs. Sănătate
Articolul următorȘef la Nuclearelectrica, fiul deputatului PNL Cezar Preda, numit administrator la Telekom Romania Communications