Deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor, a publicat o postare prin care se declară bucuros de faptul că actuala conducere a Consiliului Județean Bihor – prin președintele Ilie Bolojan (PNL), îi continuă și chiar îi preia multe dintre proiectele inițiate de către liderul social democrat în perioada în care era vicepreședinte al CJ Bihor.

Iată ce a scris Ioan Mang:

”M-am bucurat să văd că Ilie Bolojan nu numai că continuă proiectele de investiții începute de mine, unele le-a găsit chiar aproape gata, dar îmi preia și ideile de proiecte, prezentate anul trecut și trecute atunci pe solicitarea de finanțare din fonduri europene!

Astăzi (29 septembrie n.r.) a prezentat “o noua sosea de centură” care ocolește comunele Oșorhei, Sanmartin si Nojorid, unind astfel DN1 cu DN76 si cu DN79.

Prezentarea mea o vedeți în postarea de mai jos, de anul trecut!

Îl felicit pe Ilie Bolojan că dorește să continuie proiectele mele și că preia și proiectele din Programul meu electoral! Îi transmit că mai am și alte propuneri care ar face bine cetățenilor județului Bihor!” (sursa)

Articolul precedentMagazinele se închid la ora 22. Nevaccinații nu vor mai putea ieşi pe stradă pe timpul nopţii şi nici nu vor mai avea acces în baruri, restaurante, cafenele!
Articolul următorExces de putere al unui Guvern care încalcă legea