În 2016, scrie deputatul Ioan Mang, președintele Iohannis ne spunea că cine a fost condamnat penal, chiar și dacă nu a facut pușcărie pentru că a fost condamnat cu suspendarea executării pedepsei, nu poate fi numit premier deoarece asa prevede legea!

Legea fiind una pentru toți, mă aștept ca același președinte Iohannis, care ne vorbea de #RomaniaNormala, să ceară demisia lui Florin Cîțu, despre care a aflat toată România că a făcut pușcărie, e adevărat că în SUA nu în România, dar tot pușcărie se cheamă și deci tot penal!

Domnule Iohannis, dovediți acum că într-adevăr va doriți o Românie Normală, iar expresia “fără penali în funcții publice” este un crez pentru dumneavoastră și nu o lozinca de campanie spusă pentru “prosti”!, concluzionează președintele PSD Bihor.

Mai jos este și dovada că avem un premier pușcăriaș!

(sursa)

Articolul precedentDle. Cîţu, nimănui nu-i pasă ce mâncaţi dvs acasă. Indicele coşului de consum ar trebui să fie însă zilnic pe masa dvs. de lucru, iar “franzela” este în topul acestui indice. De aceea ar fi trebuit să ştiţi cât costă o franzelă
Articolul următorRata anuală a inflaţiei a accelerat la MAXIMUL ultimilor ani!