Ioan Mang, deputat PSD Bihor: PSD va vota în Parlament modificările legislative care rezolvă solicitările pensionarilor militari și cere PNL să înceteze să mai folosească tema în scop electoral!

Singurii care sabotează rezolvarea situației sunt chiar liberalii, care s-au încurcat în inițiativele depuse în Parlament.


Încă din aprilie, reprezentantul PNL care conduce Comisia de buget-finanțe din Camera Deputaților ține la sertar un amendament privind actualizarea pensiilor militare prin raportare la soldele de grad sau la salariile cadrelor aflate în activitate


Specific confuziei și dualismului liberal, într-un demers pur electoral, la începutul lui septembrie, PNL a depus o altă inițiativă în Parlament cu un conținut similar, cu singurul scop ca semnăturile PNL să fie pe actul normativ care rezolvă problemele pensionarilor militari.

Însă tot PNL și-a blocat propria inițiativă, după ce președintele PNL, Nicolae Ciucă, a agreat în Coaliție realizarea unui alt proiect de lege, cu același obiect, care să fie semnat de liderii celor două partide aflate la guvernare.

Prin urmare, domnule Ciucă și stimați liberali, nu vă mai bateți joc de pensionarii militari!

Dați drumul propunerilor legislative pentru a primi votul final! PSD va vota pentru actualizarea pensiilor militare. (sursa)

Articolul precedentChirurgul Florian Bodog, vicelider al grupului PSD din Senat, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat! / După 12 ani în Senatul României las în urmă o activitate de care sunt mândru
Articolul următorPRESA: Bolojan spune, de fapt, că toți parlamentarii peneliști din ultimele mandate nu au fost eficienți, nu au colaborat cu județul, nu i-au ajutat pe bihoreni!