Comuna Țețchea s-a înscris în concursul ,,Campionatul bihorean al curățeniei” în cadrul campaniei  Iunie – luna curățeniei în județul Bihor, organizată de A.D.I. Ecolect  Group.

Scopul acestei acțiuni este ca întreaga comunitate , administrația publică, biserica, mediul de afaceri, mass-media, organizații neguvernamentale de mediu și cetățenii să participe și să colaboreze pentru a rezolva problema curățeniei în județul Bihor.

Până acum au avut loc mai multe acțiuni de ecologizare în Comuna Țețchea, iar altele urmează a se desfășura – informează Primăria.

Acțiuni de ecologizare au avut loc în zona ,,Osoi”, zona gării din localitatea Telechiu, zona Carierei din localitatea Hotar, Valea Rotondă, cimitirul din localitatea Subpiatră, pășunea din localitatea Subpiatră, cimitirul din localitatea Țețchea, zona gării din localitatea Țețchea, zona stadionului și zona Vârful Lazului.

Primăria mulțumește tuturor celor care au răspuns pozitiv solicitărilor de a se alătura acțiunilor de curățenie: cetățenii comunei, pompierii voluntari, SC Locadin SA, preoții din comună, Grupa de Vânătoare Hotar, jucătorii din echipa de fotbal Locadin Țețchea și Yol Servicii de Curățenie Profesională SRL.

Articolul precedentDocumentul care îl demască pe Bolojan: În timp ce îi dă sfaturi lui Clotilde Armand, baronul bihorean ‘renegociază’ încurajând monopolul
Articolul următorIoan Mang: Parlamentarii puterii RESPING majorarea cu 25% a pedepselor pentru fapte de corupție comise în perioade precum cea de acum!