timesnewroman.ro: Este tot mai clar că greva profesorilor nu este altceva decât o manevră politică pentru a pune presiune pe actualul guvern care, de bine de rău, a asigurat stabilitate și continuitate în aceste vremuri tulburi… Există o evidentă disonanță cognitivă impusă publicului, în timp ce mass-media de propagandă aruncă cifre și povești lacrimogene, în realitate, după cum s-a observat, profesorii o duc foarte bine.

O demonstrează o profesoară din Sibiu (un mediocru oraș de provincie, un fel de Mizil al Transilvaniei), fotografiată recent într-un concediu în Germania cu bijuterii de 12.000 de euro pe ea. Cum de și-a permis așa ceva în condițiile în care profesorii se plâng peste tot că salariile sunt mici?

Mai mult, alte imagini o arată pe aceeași profesoară aflată în tot felul de concedii în destinații exotice. Doar anul acesta a vizitat mai multe țări din America de Sud, Japonia, dar și-a făcut timp să participe și la încoronarea regelui Charles, pentru că aparent profesorii nu doar că au foarte mulți bani, ci și foarte mult concediu.

În aceste condiții devine evident că singura soluție pentru reducerea cheltuielilor statului și ieșirea din această criză este micșorarea salariilor profesorilor și, dacă nu, supraimpozitarea tuturor salariilor enorme care îi fac să-și permită acest stil de viață luxuriant pe spinarea românilor. (sursa)

Articolul precedentOrădenii, avertizaţi prin RO ALERT să se baricadeze că sunt şerpi în zonă. Amendă de 5.000 de lei pentru cei care ucid un exemplar
Articolul următorCare este starea de spirit a europenilor cu un an înainte de alegerile europene?