Dacă ar fi făcut PSD sau Dragnea cu Veorica ce fac ”ăștia” acum, nici nu vreau să mă gândesc ce-ar fi fost la gura unora – scrie printreranduri.net. Piața Victoriei ar fi fost neîncăpătoare de luminițe și protestatari cu pancarte vulgare, cerând demisia Guvernul!

Suntem campioni europeni și mondiali la mortalitate COVID-19, cu 500 de morți în fiecare zi din cauza prostiei și incompetenței unor „autorități” care nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul 4. Așa, și?

Și-au dărâmat Guvernul (prin aroganță și lipsă de discernământ politic) și nu mai reușesc să pună nimic în loc. Au produs o criză politică nasoală în plină pandemie. Așa, și?

Au crescut datoria publică a României în doi ani cât în toți anii din 1990 încoace? Așa, și?

Au dublat prețul la energie, iar inflația a ajuns cât casa. Așa și?

Cu toate acestea, doar pentru că nu PSD e de vină ci peneliștii și useriștii, nimeni mai zice nimic. ”Intelectualii” de dreapta tac. Nimeni nu mai protestează în stradă cu plăcuțe suedeze.

Nu-i nimic! Românii merită tot ce e mai bun.

Vorba unui „clasic” în viață: ghinion.

Mai mult decât atât, „viziunea” politică penelisto-iohannistă e pe cale să aducă înapoi PSD la guvernare. Pentru a ieși din criză, varianta cooptării la guvernare a ”ciumei roșii” nu mai este deloc urât mirositoare. Din dușman al poporului, PSD a ajuns o „forță democratică”. Extaz!

#dublămăsură #ipocrizie

sursa – printreranduri.net

Articolul precedentPloi torențiale și vânt puternic în 20 de judeţe. Vijeliile anunțate de meteorologi ating 100 de kilometri/ oră
Articolul următorBărbat carantinat în Oradea, descoperit de jandarmi în gara din Arad. A fost amendat cu 2.000 de lei