Un bărbat care trebuia să fie în carantină în Oradea, pentru că revenise dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat, a fost găsit de jandarmi în gara din Arad, acesta susţinând că dorea să meargă la o slujbă la o mănăstire, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad, transmis joi, 4 noiembrie.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei.

Conform informării IJJ Arad, miercuri seara, un echipaj de Jandarmerie a prins un bărbat de 40 de ani din Oradea, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi s-a întors de curând dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

“Bărbatul a fost depistat în zona staţiei CFR Arad pe timpul desfăşurării unor activităţi de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2.

În urma stabilirii identităţii, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip coronavirus asociat şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 11 noiembrie inclusiv.

Articolul precedentHaștag dublă măsură și ipocrizie
Articolul următorÎntâlnirea Nicușor Dan-Cîțu, mutată de la Guvern la partid. Primarul PNL nu e vaccinat, iar în instituție se intră doar cu certificat verde