Gheorghe Flutur a anunțat că a preluat interimar șefia PNL până la congresul extraordinar al partidului, care ar putea avea loc duminică, 10 aprilie, unde va fi ales un nou președinte al formațiunii politice, după demisia lui Florin Cîțu.

„Astăzi, colegii m-au propus pe mine să preiau atribuțiunile președintelui PNL, interimar, până la congres. A fost un vot în unanimitate și le mulțumesc pentru încredere colegilor.

Pentru că tot ieri a intervenit demisia secretarului general al partidului, am propus preluarea atribuțiunilor de secretar general de către domnul prim-vicepreședinte Lucian Bode pe această perioadă. Avem foarte multe activități și e nevoie ca secretariatul general să fie coordonat. Și domnia sa a avut vot în unanimitate în Biroul Politic Național.

Am făcut o informare despre ordinea de zi de la Consiliul Național extraordinar al PNL, care va începe azi la ora 12:00. Vom discuta despre convocarea Congresului extraordinar PNL pentru alegerea președintelui partidului. Propunerea va fi duminica viitoare, 10 aprilie, ora 11:00, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza. Numărul de delegați pe care îl propunem – 1.300. 617 delegați de drept, diferența de 683 delegați aleși. (sursa)

Articolul precedentINS: România – locul întâi în UE la suprafața și producția de porumb și floarea-soarelui în 2021
Articolul următorAlegeri parlamentare în Ungaria. Viktor Orban se declară victorios: O victorie atât de mare încât o poți vedea de la Bruxelles