În premieră la Antena 3, Sorin Grindeanu a anunțat date despre Moțiunea de cenzură pregătită de PSD.

Invitat la emisiunea Punctul de Întâlnire, realizată de Radu Tudor, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a anunțat principalele teme ale moțiunii de cenzură pregătite de sociali-democrați împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. 

Moțiunea, care va fi gata pe 14 iunie, va fi supusă dezbaterii și se va încadra până la finalul sesiunii parlamentare. Sorin Grindeanu a expus trei dintre temele vizate de moțiunea PSD.

Prima din ele este raportată la sărăcirea accelerată a poporului și modul în care actuala guvernare tot “încearcă să vândă blana ursului din pădure”.

O a doua temă este cea legată de PNRR, un plan al României “care nu este normal să fie ținut secret”. Împrumutul la care va fi supusă țara nu trebuie să fie ținut departe de știința românilor, a afirmat Sorin Grindeanu.

O a treia temă a moțiunii pregătite de social-democrați vizează în mod direct domeniul agriculturii.

“Inclusiv vorbind de PNRR, s-au dus la Bruxelles cu niște planuri de irigații de pe vremea lui Ceaușescu. În acest domeniu, ca să dau doar un exemplu, preocuparea guvernelor – și Orban și Cîțu – a fost zero.”, a mai declarat Grindeanu. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.