Andreea Cătălina Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, a fost depistată având substanțe suspectate a fi cocaină în poșeta sa, în timpul unui control de rutină în trafic desfășurat în București.

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri în poşetă. Sublocotenent Andreea Cătălina Bumbac, o figură cunoscută în rândul forțelor de ordine, a fost oprită în trafic de polițiștii din cadrul Secției 18 în data de 19 noiembrie 2023. În timpul verificărilor de rutină, anchetatorii au descoperit mai multe pliculețe conținând un praf alb, bănuit a fi cocaină, în geanta sa, scrie G4Media.

Într-o încercare de a se disculpa, femeia ar fi încercat să își asume responsabilitatea printr-o justificare surprinzătoare, aruncând vina pe o presupusă prietenă. Această abordare a ridicat semne de întrebare cu privire la veridicitatea declarațiilor sale, iar ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Ironia situației este accentuată de faptul că Brigada Specială de Intervenție rapidă, la care Andreea Cătălina Bumbac a fost angajată, este folosită de procurorii DIICOT în acțiunile lor de combatere a grupărilor specializate în traficul cu droguri.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere”, precizează polițiștii.

Reprezentanții BCCO au preluat cazul, iar polițiștii au emis o declarație în care confirmă descoperirea substanțelor interzise în posesia jandarmeriței. Aceștia au subliniat disponibilitatea lor de a coopera cu instituțiile statului român și au promis să furnizeze toate informațiile necesare pentru clarificarea situației. Poliția a asigurat că vor lua toate măsurile necesare conform legislației în vigoare imediat după finalizarea investigațiilor și comunicarea rezultatelor de către instituțiile abilitate.

„Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate. Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”,  au mai transmis polițiștii. (sursa)

Articolul precedentȚeapa luată de un orădean atras de o reducere mare pe un site aparent autohton. Banii au ajuns direct în… Tanzania!
Articolul următorDemografia României se schimbă: Firmele cer mai mulți muncitori străini. Numărul lucrătorilor care pot fi aduși ar putea crește la 140.000 anul viitor