Senatorul PSD Florian Bodog condamnă într-o postare din această seară modul în care actualul ministru al Sănătății, useristul Vlad Voiculescu, a ales să piardă pur și simplu vremea pe la Senat, cu ocazia dezbaterii moțiunii împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, în loc să fie la minister și să se ocupe de rezolvarea problemelor grave din Sănătate.

Reamintim faptul că azi, ministrul de Finanțe a anunțat că nu a primit nicio solicitare din partea lui Voiculescu pentru plata cadrelor medicale din centrele de vaccinare, care nu și-au luat banii de două luni!

”După o absență de o săptămână, ministrul Voiculescu s-a arătat astăzi la față, în Parlament, la votul pentru moțiunea simplă împotriva lui Năsui de la Economie. Urmașul de securist a venit să-și apere un alt coleg haștagist.

În loc să stea degeaba prin băncile Senatului, mai bine muncea ceva la minister. În timpul ăsta putea cere banii de la Finanțe pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, care nici până astăzi nu au fost plătiți pentru munca lor, scrie fostul ministru al Sănătății.” (sursa)

Articolul precedentDezastrul Voiculescu: NU a trimis solicitarea de alocare a banilor pentru personalul din centrele de vaccinare
Articolul următorEşec TOTAL pentru Bolojan! Ademeniți cu bani publici la Oradea, irlandezii de la Ryanair anunţă zboruri noi de la Sibiu!