PSD Bihor are o nouă echipă de conducere – scrie senatorul bihorean Florian Bodog într-o postare pe Facebook.

Noul președinte al organizației, scrie Bodog, este colegul și prietenul meu, doctorul Aurel Mohan, iar secretar va fi Felix Cozma, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

În urma votului exprimat de primarii PSD Bihor, adaugă senatorul bihorean, eu voi activa ca prim vicepreședinte al organizației. În ceea ce priveşte Oradea, viitorul candidat PSD la primărie va fi și președintele organizației municipale.

Aceste decizii ale organizației județene au fost luate în cadrul întâlnirii de ieri cu președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu și o parte din conducerea centrală a partidului, ele urmând a fi propuse spre validarea Consiliului Politic Național.

Mă onorează să fac parte din această nouă echipă, dar în același timp, scrie Florian Bodog, sunt conștient că este și o mare responsabilitate.

Ne așteaptă un an plin cu provocări politice și electorale, dar sunt convins că împreună cu membrii și activiștii PSD Bihor vom reuși să convingem bihorenii că merităm încrederea lor! (sursa)

Articolul precedentRomânia are una dintre cele mai mari ponderi ale industriei în PIB din UE
Articolul următorEste, totuși, MULT! Peste 1.540 de persoane au murit şi circa 3.550 au fost rănite în accidente rutiere, în anul 2023