Comisia Europeană a anunţat astăzi (13 august) că a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură de ajutor în valoare de 99,5 milioane de euro (495,2 milioane lei) notificată de România în favoarea grupului Nokian Tyres – scrie senatorul PSD Florian Bodog într-o postare pe blogul personal.

Ajutorul de stat va sprijini înfiinţarea în Oradea a unei fabrici ce va produce anvelope pentru autoturisme. 


citește și: Acum e clar. Finlandezii vin la Oradea pentru că le dă Ministerul Finanțelor bani de investit! Să vedem câți bani vor da ei, real, orădenilor… Și de unde vor aduce, de fapt, angajați!


Este important de reținut, scrie senatorul bihorean, că în ciuda propagandei mincinoase, administrația locală PNL nu are niciun merit în atragerea acestei investiții și că fără acest ajutor de stat important, acordat de Guvernul României, Nokian Tyres nu ar fi ajuns niciodată în România și la Oradea…


citește și: Un producător corean de anvelope a investit 900 de milioane de euro în fabrica din Ungaria, aproape dublu decât finlandezii fugiți din Rusia la Oradea. Au creat și de ȘASE ori mai multe locuri de muncă!


Florian Bodog mai spune că singurul „merit” al Primăriei și al Consiliului Județean, ambele conduse de PNL, este – din păcate – doar nivelul redus al salariilor angajaților din Oradea și Bihor (cele mai mici din Vestul României)! (sursa)

Articolul precedentCe prevede legea pentru reducerea risipei alimentare
Articolul următorO nouă zi caniculară, cu temperaturi până la 40 de grade. Care sunt județele sub cod portocaliu (HARTA)