Un tânăr din Cluj și-a ucis mama și bunica, prin înjunghiere, fiind sub influența drogurilor. Oamenii legii le-au găsit fără suflare, iar cel care a sunat la 112 a fost fratele criminalului.

Tragedia a avut loc miercuri, 31 august, în Baciu. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, avea probleme psihice, fiind internat de câteva ori în acest sens, dar era și cunoscut drept un consumator de droguri. Într-un acces de furie, le-a înjunghiat mortal pe mama și bunica sa.

Fratele său a fost cel care a descoperit scena, după ce a decis să își viziteze mama, și a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au declarat că nu avea sânge pe el, era calm și era dezbrăcat până la brâu, potrivit Realitatea.

Mama criminalului ar fi cerut în trecut ordin de protecție împotriva acestuia pentru că era violent. Bărbatul a făcut terapie și pe fondul consumului de droguri. Tatăl său este arab, însă locuia în Baciu cu mama și bunica. (sursa)

Articolul precedentUE nu blochează accesul turiștilor ruși!
Articolul următorGabriela Firea, după condamnarea României la CEDO pentru că nu a tratat cu atenţie plângerile unei angajate care a fost hărţuită repetat de şeful ei: Hărţuirea sexuală este o faptă penală şi trebuie anchetată ca atare