Sub guvernarea de “dreapta” a lui Orban și Cîțu, datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB, fără ca banii împrumutați la dobânzi uriașe să se vadă în vreo creștere a nivelului de trai al oamenilor sau în investiții – scrie fostul ministrul al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog.

Guvernarea de “dreapta”, cu Cîțu la butoane, a împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO, precizează Bodog. Problema e că banii nu se regăsesc nicăieri: nici în pensii, nici în alocații, nici în investiții! Nu există niciun spital, nicio autostradă, niciun sistem de irigații, niciun un alt proiect major de infrastructură care să fi primit finanțare în actuala guvernare de “dreapta”! Nimic!

PSD, spune Florian Bodog cere premierului Cîțu să prezinte în cel mai scurt timp, așa cum îl obligă legea, situația exactă pe ce a cheltuit banii pe care i-a împrumutat amanetând viitorul generațiilor următoare! Cu fiecare zi care trece fără ca românilor să le fie prezentat pe ce s-au dus banii și care este planul Guvernului pentru reducerea datoriei istorice, e tot mai clar abuzul în serviciu de care se face vinovat Florin Vasile Cîțu!

Cîțule, ce ai făcut cu banii?! (sursa)

Articolul precedentUltima zi în care românii din diaspora se pot înscrie pentru a accesa fonduri europene prin programul “Tânărul fermier”
Articolul următorAgricultorul român este bătaia de joc a marilor magazine: prețurile legumelor românești se prăbușesc de la o zi la alta