Într-o postare publicată azi pe Facebook, fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog, îl somează pe încă premierul Cîțu să spună cine sunt specialiștii la care a făcut referire atunci când a motivat excluderea persoanelor testate împotriva covid din categoria beneficiarilor certificatului verde:

”Solicit (încă) premierului Florin Vasile Cîțu să nominalizeze specialiștii care au recomandat eliminarea persoanelor testate din categoria beneficiarilor certificatului verde.
Aș dori să-i cunosc personal pe experții care au putut recomanda o astfel de măsură aberantă, discriminatorie și care scoate România din Europa, în condițiile în care la nivelul UE, testarea populației este nu doar unanim acceptată, dar și larg răspândită.

Când a propus crearea acestui instrument care să faciliteze libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19, Comisia Europeană
a admis că vaccinarea nu va fi o condiție prealabilă pentru cetățenii UE  și că adeverința electronică verde va facilita exercitarea dreptului de a călători, inclusiv prin posibilitatea de a prezenta o adeverință de testare.” (sursa)

Articolul precedentPeste 80% dintre români cred că lucrurile se îndreaptă într-o direcție greșită. Creștere puternică a neîncrederii!
Articolul următorCîțu: Trebuie să creștem numărul de paturi la ATI (09.09). Director de spital: Da, hai să extindem ATI-ul şi să fim Constanţa doi!