La nunta fiicei ministrului energiei cu un cetățean austriac a participat și însărcinatul pentru afaceri al ambasadei SUA, David Muniz, informează Libertatea citând surse din cadrul PNL.

După ce s-a căsătorit civil la Viena, fiica ministrului Energiei, Virgil Popescu, Cristina s-a cununat cu un cetățean austriac, evenimentul fiind urmat de o petrecere cu fast într-un resort de lângă București, aflat pe marginea lacului Cernica.

Printre cei 300 de invitați – toată conducerea PNL, mai puțin Ciucă – s-a aflat și omul care conduce, de facto, reprezentanța americană în România, David Muniz.

Prezența însărcinatului pentru afaceri al Ambasadei americane nu a trecut neobservată și a stârnit mirarea unora dintre cei prezenți la eveniment. „Toată lumea era în jurul lui. Eu nu-mi aduc aminte să mai fi fost, să-l mai fi văzut pe la un asemenea eveniment”, a declarat pentru Libertatea, un lider din conducerea PNL.

Virgil Popescu a fost propus ministru al Energiei în noiembrie anul trecut, devenind astfel membru cu drepturi depline, din partea PNL, în cabinetul condus de Nicolae Ciucă. Originar din Drobeta Turnu-Severin, Popescu este absolvent Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București și deține un doctorat în management la Facultatea de Științe Economice de la Universitatea din Craiova.

Virgil Popescu este unul dintre cei contestați miniștri ai Guvernului Ciucă. Reamintim că ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost acuzat că favorizează compania austriacă OMV Petrom. De asemenea, Popescu este acuzat că favorizează declanșarea unei crize energetice prin vânzarea termocentralei Mintia.

România a acceptat construcția unui reactor nuclear american pe teritoriul țării noastre, cu o tehnologie netestată nicăieri în lume. (sursa)

Articolul precedentGreșeala pe care o fac școlarii când vine vorba de mâncare. Ce trebuie să facă părinții
Articolul următorPrognoza pe două săptămâni: vreme plăcută şi temperaturi în mediile perioadei, ploi după 8 septembrie