În 2022, scrie jurnalistul Flavius Bunoiu, arătam că prezența în topuri fanteziste de genul European Best Destination este una platită. Evident, prin vocea lui Mihai Jurca, s-a susținut că Primăria nu a plătit nimic: „Înscrierea nu este contra cost.”


Citește mai multe: APTOR a mințit! Flavius Bunoiu: Oradea a plătit 19.272 de lei către European Best Destinations!


In 2023: prin vocea directorului, APTOR confirma ca Primaria si-a platit inscrierea in topul respectiv: “Acolo am plătit o înscriere” (la European Best Destination).

Nu ca Oradea nu ar fi un oras frumos, nu ca n-ar fi nevoie de promovare turistica dar e asa de penibil sa platesti ca sa te lauzi si-apoi sa te prefaci surprins de “nominalizare”.


Citește mai multe: Oradea, ironizată la Europa FM pentru colaborarea cu European Best Destination/ Vlad Petreanu: ”Să-ți cumperi singur premii ca să te lauzi apoi cu ele, e foarte trist”.


E cu-atat mai penibil cu cat toata mascarada asta e platita din bani publici care ar fi poate mai bine utilizati in alte scopuri utile orasului si cetatenilor, nu doar partidului unic sub forma de capital politic.

Minciunile au picioruse scurte. Dar, na, cei care le scot in evidenta sunt hateri, pesedisti, anti-progres, insert alte mizerii… (sursa)

Articolul precedentAirConnect a ȋnceput operarea de zboruri regulate. Din iunie, promite și un zbor Oradea – Constanța
Articolul următorDe la cititori: Orădenii sunt păcăliți și, pe deasupra, mai și plătesc pentru asta sume importante!