Așa cum BihorNews a aflat ieri, cu doar câteva zile înainte de introducerea unor noi măsuri de restricție din partea Guvernului Orban, peneliștii orădeni au chefuit sâmbătă, 3 Octombrie, la un clubul de fițe, fără a respecta nicio măsură de distanțare dintre cele impuse de propriul guvern și, desigur, fără nicio frică de amenzi!

Participanții la cheful PNL de sâmbătă seara dintr-un club de fițe din Oradea au dansat și s-au distrat fără a ține cont de vreo măsură de protecție și de distanțare socială, în timp ce în spitalele orădene numărul bolnavilor de COVID crește în ritm accelerat. Liderii PNL din Bihor se distrează în timp ce Guvernul a scăpat de sub control pandemia.

Primul ministru Ludovic Orban: “Recomand tuturor celor care au participat la astfel de petreceri, indiferent din ce formaţiune politică sunt, să se considere ca şi cum ar fi posibil infectaţi”.

Iată lista PROVIZORIE a “vedetelor” politice PNL din Bihor care trebuie, de urgență, să se izoleze pentru a nu fi acuzate că încalcă legea și zădărnicesc combaterea bolilor:

Florin Birta, primarul ales al Oradiei

Arina Moș, viceprimar desemnat al Oradiei

Carmen Pantiș, președintele reales al Colegiului Medicilor Bihor

Anca Georgeta Sas Grama, purtător de cuvânt Primăria Oradea

Ligia Oală, șefa Cancelariei Prefectului

Monica Ambro, asistent medical principal la DGASPC Protecția Copilului Bihor

Pe lângă ei, au mai participat ZECI de lideri peneliști, candidați și aleși din Oradea și din Bihor!

Conform unor martori oculari, au fost prezenți mai mult de 100 de persoane, numărul maxim prevăzut de lege. Numărul exact al participanților la petrecerea de sâmbătă rămâne însă un secret bine păzit de peneliști. Tăcere totală! De parcă le-ar fi fost rușine de propria lor aroganță.

sursa foto: Facebook

Articolul precedentCa pe vremuri… Metode securiste de combatere a pandemiei!
Articolul următorPrefectul Țiplea declara problema rezolvată în Iunie. E doar Octombrie…