Fostul europarlamentar bihorean, Emilian Pavel, face un apel către prefectul județului bihor, PNL-istul Dumitru Țiplea, de a se ocupa mai puțin, sau deloc, cu politica, de a ajuta la lupta împotriva coronavirusului și de a nu alunga tinerii care vor să se stabilească în comuna Sânmartin, de lângă Oradea.

”Fac un apel către Prefectul #PNL de Bihor să se ocupe de combaterea COVID-19 și să facă mai puțin sau deloc politică! Brusc doamna Lupeș, de altfel o fostă colaboratoare a primarului Bolojan, în vremea când actualul Prefect era șef de cabinet, cercetează hotărâri ale CL Sînmartin în baza unor articole care nu mai există în legislație. Știm că nu aveți alte metode de a câștiga alegerile în comuna Sînmartin, dar abuzurile nu trebuie să influențeze tinerii care își doresc să își clădească un viitor în comuna condusă de Cristian Laza!
#fărăpoliticăînPrefectură

Actualul președinte executiv al PSD Bihor a lansat acest apel în contextul în care presa locală a dezvăluit recent faptul că Prefectura Bihor a transmis obiecții de legalitate pentru peste o sută de hotărâri adoptate recent de către consiliul local din Sânmartin, referitoare la distribuirea unor parcele de teren pentru tinerii care doresc să își construiască o casă în comună.

Conform declarațiilor făcute presei, primarul PSD al comunei spune că se simte asediat de către prefectura condusă de PNL și îi acuză pe liberali că îi pun bețe în roate din motive electorale, bazându-se pe un articol de lege care nu mai este în vigoare de 6 ani!

Articolul precedentUniunea Europeană: Acord pentru un plan de susţinere în valoare de 500 de miliarde de euro
Articolul următorClauze ilegale pentru muncitorii români în străinătate. Fermierii români: și noi oferim salarii ca afară