Un val de postări pe Internet au creat o isterie a iepurașilor de ciocolată. Mai mulți comercianți și producători de figurine de Paște reclamă că foarte mulți iepurași sunt distruși în magazine de clienți, păcăliți că înăuntru ar fi bani.

Comercianții dau, însă, asigurări că în interiorul acestor figurine nu există premii. Mai mult, au apărut și filmări care demonstrează că este vorba despre o păcăleală.

De la clipuri postate pe TikTok a pornit păcăleala iepurașilor umpluți cu bani. Prinși în jocul tentant, unii nu au cumpărat iepurașii, ci i-au distrus direct pe raft în magazin. Mai mulți comercianți spun că, în ultima vreme, au început să găsească zilnic iepurași, ouă sau coșulețe din ciocolată distruse. În realitate, figurinele sunt goale. Nici urmă de bani sau alte premii. Așadar, iepurașii din magazine au fost „sacrificați” degeaba pentru că, odată sparți, nu îi mai cumpără nimeni. De altfel, mai mulți producători de astfel de figurine, dar și magazinele, au transmis clienților că iepurașii nu conțin decât ciocolată.

Unii comercianți au lipit direct pe raft mesaje prin care îi asigură pe cumpărători că nu vor găsi bani ascunși. Alții au mers mai departe și au securizat figurinele.

Cumpărător: „Eu personal chiar am încercat de câteva ori să sparg iepurașii aferenți, doar că n-am găsit, din păcate, niciodată o anumită sumă de bani”.

Cumpărător: „Eu n-am cumpărat. De pe TikTok. Am văzut o tipă care a băgat bani în iepuraș. Ceva de genul…”.

Tot pe TikTok, însă, sunt și clipuri care demontează farsa iepurașilor cu bani. O tânără, de pildă, arată cum, de fapt, iepurașii din ciocolată sunt tăiați subtil cu un cuțit, în așa fel încât să nu se rupă. Banii sunt introduși încet, iar ambalajul este lipit la loc în așa fel încât să nu se observe că cineva a umblat la el.

E adevărat că, de-a lungul timpului au fost producători de chipsuri sau cornuri din ciocolată care au strecurat premii în unele pungi, dar nu este cazul acum, în iepurașii de ciocolată, dau asigurări comercianții.

sursa: Pro TV

Articolul precedentO autostradă de 320 de kilometri din România a primit acordul de finanţare. Data pentru finalizare: 2025!
Articolul următorCel mai de temut criminal în serie din nordul țării a fost eliberat astăzi din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015 (VIDEO)