timesnewroman.ro: După ofertele de Black Friday și un weekend în care selfie-urile la easybox au fost mai frecvente decât cele la mall sau la sala de fitness, românii revin azi la realitate. Și e o realitate deloc greu de intuit: românii au descoperit că Black Friday-ul i-a cam lăsat fără bani.

Așa că nu surprinde pe nimeni că forma de salut de azi a fost de cele mai multe ori „Ai 100 de lei până la salariu?“. Cel puțin așa era la primele ore ale dimineții, pentru că între timp s-a trecut la un alt salut, „Ai 50 de lei până la salariu?“, iar până la finalul zilei este de așteptat să se ajungă la „Ai 10 de lei până la salariu?“.

În corporații a fost chiar mai grav decât atât. Pe lângă salutul „Ai 100 de lei până la salariu“, în fiecare companie au fost zeci, dacă nu chiar sute de angajați care au dat mail către all@ ca să întrebe „Cine are 100 de lei până la salariu?“. (sursa)

Articolul precedentDNA a descins la IGSU pentru afacerea a 4 barocamere de 5 milioane de euro, care zac nefolosite. „După anterioarele percheziții, în legătură cu altă achiziție, ambasadorul SUA a fost văzut în birou la Arafat”
Articolul următorMigranţii de pe nava Ocean Viking, refuzați de Italia, vor fi găzduiţi de nouă ţări europene, inclusiv România