Două femei, cu vârste de 73, respectiv 77 de ani, au murit luni seara după ce au fost lovite în plin de o mașină în localitatea Gepiu, județul Bihor.

“Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18,46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe DN 79, în localitatea Gepiu, judeţul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroşat doi pietoni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa.

În urma accidentului rutier, cele două femei au suferit leziuni, iar personalul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare pentru amândouă.

“Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 şi 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu judeţul Bihor”, a precizat reprezentantul Poliţiei Bihor.

Potrivit publicației Bihon.ro, cele două femei se întorceau de la un priveghi în momentul în care au fost spulberate de mașină.

Traficul rutier a fost blocat în zonă şi deviat pe o rută ocolitoare, Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcţia Oradea – Salonta pe ruta – Leş – Tinca – Tulca – Salonta.

Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. (sursa)

Articolul precedentStrabag face progrese la drumul expres care leagă Centura Oradei de Autostrada Transilvania (VIDEO)
Articolul următorRafila: Ne aflăm în a treia săptămână de creștere consecutivă abruptă a numărului de cazuri de gripă