timesnewroman.ro: Pasagerii liniilor low-cost trebuie să plătească taxe suplimentare stabilite de companie în urma reducerilor de cheltuieli. Astfel, pentru că două avioane WizzAir s-au lovit la Suceava, pasagerii au trebuit să plătească la coborâre o taxă de ciocnire.

Desigur, această taxă poate fi evitată dacă se plătește, la îmbarcare, o asigurare ciocnire, care reprezintă doar 25% din prețuil taxei. Dacă are loc o ciocnire, pasagerii care și-au cumpărat asigurare nu mai trebuie să plătească nimic.

Pe de altă parte, ceilalți pasageri vor trebui să plătească și fașa medicală, rivanolul și asistența medicală în cazul în care se ciocnesc două avioane și suferă cucuie. Taxa acum este de 10 euro pe cucui. (sursa)

Articolul precedentOraşul din România care se “bate” cu Barcelona sau Washington. Este în topul locurilor din lume care merită vizitate în 2023, realizat de revista Time
Articolul următorNoi proteste în Franța din cauza creșterii vârstei de pensioare prin asumarea răspunderii. Manifestanții, alungați cu tunuri de apă