Deputații votează astăzi moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, prin care se cere demisia acestuia.

Este prima moţiune simplă depusă de opoziţie în această legislatură și, potrivit regulamentului, aceasta se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Procedural, o moţiune simplă împotriva unui ministru nu are efect juridic şi, chiar dacă este adoptată de Parlament, acesta nu este automat demis.

Moţiunea simplă intitulată “Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 social-democraţi, a fost dezbătută de deputaţi în şedinţa de luni.

Cu acest prilej, potrivit Agerpres, reprezentanţii PSD au venit la şedinţa de plen purtând pancarte negre prin care cereau demisia lui Vlad Voiculescu.

În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut “atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.