Dan Barna atacă DNA pentru că îndrăznește să continue investigația antifraudă la adresa firmei sale. La Radio Europa Liberă acesta s-a arătat indignat de faptul că mai mulți furnizori au primit întrebări din partea Departamentul;ui de Luptă Antifraudă. Într-o declarație trecute sub tăcere de siturile cunoscute în folclorul gazetăresc ca fiind U.M. de presă, liderul USR a spus: “Probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta. Nu aș fi surprins să văd că din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar în comunicare. Constat doar cu surpriză o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale e, ceea ce ridică semne de întrebare”.

Dar nu vă pripiți, stați liniștiți la locurile voastre, pentru că nu este finalul declarației. Liderul USR a continuat în același ton: “nu există un astfel de dosar, dacă se va întâmpla lucrul acesta toată lumea va trage concluziile necesare legate de acest calendar cel puțin bizar. După campanie electorală, de la finalul campaniei electorale pentru prezidențiale, nu s-a mai întâmplat nimic”. Deci e bine când DNA nu lucează, e rău când se apucă de treabă…

Este cel puțin amuzant modul în care se apără președintele USR de o investigație a DLAF, un organism care verifică modul în care au fost cheltuiți banii europeni. Seamănă foarte mult cu apărarea pe care și-o construiau și alți inculpați la fel de celebri ca Dan Barna și la fel de președinți de partid ca liderul USR.

De la DLAF a pornit o investigație anul trecut în trei proiecte finanțate din fonduri europene realizate de fosta firmă de consultanță a președintelui user: “Punți comunitare”, “SES-am deschide-te!“ și “Biblioteca bunelor practici, concept inovator de dezvoltarea mediului rural”. Mai trebuie spus că investigația DLAF a fost declanșată după publicarea unei anchete de către RISE Project, organizația media extrem de apropiată diviziunile politice ale liderului USR. Deci nu o puteți bănui de manipulare.

citiți materialul complet pe capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.