E jale mare între rezistaci: a venit sfârșitul lumii pentru că a ieșit dracul din pușcărie – scrie printreranduri.net.

Justiția liberă și independentă din România a hotărât că Liviu Dragnea, coruptul corupților și tatăl tuturor hoților din România, să fie eliberat – e drept, deocamdată condiționat – după ce a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa sa.

Toți haștagistii sunt stupefiați: cum e posibil ca în România „normală” să se întâmple așa ceva? Cum e posibil ca un magistrat să judece conform legii și nu conform lozincilor #rezist? Cum e posibil să scape un condamnat (dintr-un dosar politic) doar pentru că așa au decis niște judecători de la Giurgiu? Acesta să fie statul de drept pentru care au luptat ei în stradă?

Dragnea „merita” să rămână după gratii mult mai mult decât a hotărât onorata instanță. El trebuia să putrezească în pușcărie, nu să fie eliberat condiționat! Nu e normal ca el să fie liber!

Vă propun să ieșim cu toții în stradă și să protestăm! Nu putem trăi într-o Românie „normală” cu Dragnea printre noi. Vă dați seama ce înseamă asta? Vă imaginați în ce stres va trebui să trăim? Cu Dragnea printre noi, nu va mai curge lapte și miere de la robinetul lui Cîțu, Iohannis va intra în depresie, iar Barna și Cioloș vor fugi în munți. PSD nu va mai crește în sondaje, iar PNL va guverna încă 8 ani.

Mai rău, în tramvai va trebui să ne păzim buzunarele, iar copiii nu se vor mai putea plimba singuri pe stradă! Bătrânii nu vor mai fi siguranță la piață că vor avea pensii nesimțite. Bugetarii și medicii vor trăi și ei cu frica în sân că li se vor mări iar salariile. Românii nu vor fi „mai fericiți”, iar economia se va opri din bubuit. Nu mai avem nicio șansă în fața noului val al pandemiei pentru că „autoritățile” vor fi luate prin surprindere. Cu Dragnea în liberate, nici campania de vaccinare nu va mai avea „succesul” de dinainte. Numai grozăvii… Și de ce? Pentru că Dragnea nu mai poate rezista încă 1 an și 4 luni să stea închis? De asta trebuie noi să suferim?! Las’ că mai are el vreo 2 procese pe rol, ne luăm revanșa la prima ocazie. Nu scapă el așa ușor precum zice legea…

PS. Eliberarea lui Dragnea creează și un precedent periculos. Dacă va ajunge și Iohannis la pușcărie (el având o condamnare în dosarul cu casa furată) înseamnă că și el va putea fi eliberat condiționat? Chiar și preacuratul Dan Barna, cel care a fost prins băgându-și mâinile până la coate în borcanul cu fonduri europene, poate păți la fel? (printreranduri.net)

Articolul precedentUngaria înfruntă o lume întreagă: ‘Tata e bărbat, mama e femeie.’
Articolul următorTargul Locurilor de Muncă, organizat de AJOFM Bihor, a fost un real succes!