• Costel Alexe, șeful CJ Iași, anchetat de DNA pentru luare de mită
  • Costel Alexe, acuzat de procurori că a luat mită un tir de tablă
  • Valoarea mitei, potrivit procurorilor: 100.000 lei
  • Reporter de Iași: Angajați Apele Române, muncitori la ferma lui Costel Alexe
  • Șeful ABA Prut-Bârlad se autointitulează „animal politic”
  • ABA Prut-Bârlad, în centrul unui alt scandal, după o anchetă Recorder

Curg dezvăluirile la Apele Române, acolo unde atmosfera a fost tulburată de ancheta care a scos la iveală angajarea unei chelnerițe cu 5 ani de experiență la Master! Master Club.

Acuzațiile ajung la mai marele județului Iași, liberalul Costel Alexe, vizat deja de procurorii anticorupție pentru luare de mită. Într-o înregistrare audio publicată de Reporter de Iași, un muncitor al Administrației apelor afirmă că a lucrat pe moșia fostului ministru al mediului. A forat puțuri pentru că șeful consiliului județean vrea să-și facă baltă, mai spune sursa citată!

„S-o fi dus omul în timpul liber”, e replica șefului său direct.

Pe numele lui Costel Alexe există deja o serie de acuzații. Șeful Consiliului Județean Iași e în vizorul Direcției Naționale Anticorupție pentru că ar fi luat mită un tir de tablă – de 22 de tone – în valoare de o sută de mii de lei. Totul în schimbul unor certificate care ar valora 180 milioane euro!

Este șeful pe linie de partid, dar și prieten cu omul aflat la conducerea Administrației Bazinale a regiunii, Petru Avram – animalul politic, așa cum a devenit cunoscut după un material Recorder!

După punerea sub urmărire penală de către DNA, Costel Alexe le-a recomandat oamenilor să citească mai puțin presa. A făcut-o în dulcele grai moldovenesc, nu în engleză. (alephnews.ro)

Articolul precedentEliminarea pensiilor ”speciale” ale parlamentarilor a fost amânată. Coaliția s-a împiedicat în procedură
Articolul următorCare este “profilul” persoanei predispuse la reacţii adverse după vaccinul COVID