printreranduri.net: Circulă pe Facebook o grafică a Comisiei Europene care ar trebui să ne bage mințile în cap! Adică toată lumea ar trebui să se vaccineze!

Cu toată dragostea pentru UE, grafica nu e altceva decât o tentativă de manipulare grosolană! UE a comparat mere cu pere doar ca să îi iasă „bine”. Doar ca să ne sperie să ne vaccinăm. Ca să nu murim!

Teoretic, UE are pretenția că acționează pe baze științifice în interesul comun al cetățenilor. Practic, atunci când birocrații de la Bruxelles sunt prinși cu minciuna tot ei se supără. Și se miră că „lumea” necivilizată din Estul Europei nu mai crede în statisticile lor „oficiale”.

Așa cum se poate observa, Comisia Europeană a schimbat numitorul și a comparat procentul vaccinaților dintr-un total (total pe care nu îl știe nimeni cu exactitate: o fi 19, o fi 17 milioane în România?) cu rata mortalității la un milion de locuitori. Adică două lucruri diferite. În contextul dat, a reieșit că stăm prost cu vaccinarea. Cu toții știam asta! E clar că mortalitatea este invers proporțională cu rata de vaccinare (la fel de clar precum faptul că vaccinarea nu oprește răspândirea virusului). Nu trebuia să vină Comisia Europeană să se prostitueze cu o asemenea grafică înșelătoare.

Dacă Europa chiar voia să fie corectă și cinstită în statistici, putea să ne arate o comparație între două procente sau două rate. Putea să ne spună ce înseamnă, de fapt, 43% din total populație tradus într-o rată la un milion de locuitori. Ca să înțelegem și noi ceva științific, nu doar să ne speriem!

În loc să o ardă degeaba, dar propagandistic, oficialii europeni puteau mai bine să găsească o soluție alternativă la „singura șansă”. Să avem și noi mai mulți oameni sănătoși, nu doar mai mulți vaccinați.

Acuma, dacă vă zic că procentul de 43% din grafica Comisiei nici măcar nu pușcă cu 37% prezentat oficial de Guvernul României o să spuneți că sunt iarăși rău! Mai bine mai rău, decât mincinos! Pentru că 43% din, să zicem, 19 milioane ar însemna vreo 8,1 milioane. Doar că Guvernul României ne spune că doar 7,25 milioane de persoane (37%) sunt vaccinate cu schemă completă. Nici nu e mare diferența! Doar vreun milion! Un fleac! Ne-au ciuruit!

PS. Dacă analizați cu atenție grafica manipulatorie a Comisiei, puteți observa un lucru șocant: bucătăria slovacă face minuni! Altfel nu putem explica cum de într-o țară cu o rată relativ scăzută a vaccinării, slovacii reușesc să aibă un număr atât de redus de decese! (printreranduri.net)

Articolul precedentTransporturi: Coaliția PSD-PNL-UDMR promite mii de km de drumuri modernizate și creșterea vitezei pe calea ferată. Oradea apare cu Aeroportul
Articolul următorRaed Arafat nu va mai lua decizii în contextul pandemiei. Rafila îi taie din atribuții: ”Chestiunea asta nu se poate! Eu nu o accept!”