Cei 3,8 milioane de euro pe care Radu Budeanu spune că i-a adus la sediul PD-L (parte din actualul PNL) în ianuarie 2012 și punerea pe tavă a „Evenimentului zilei” nu au trecut neobservați în partid, dar șefii politici le-au spus procurorilor că ei nu au știut nimic. Excepția a făcut-o o femeie, Sulfina Barbu, care a recunoscut la DNA că “EvZ a fost împărțit la câteva acțiuni ca ziar de partid”. (material preluat din Libertatea)

Zilele trecute,  o avarie extinsă de curent din București a atins și Palatul Victoria. 

Împreună cu mai multe cartiere, Guvernul României a rămas în beznă și fără calculatoare pentru ore bune. Traficul din mai multe zone a fost bulversat. 

Explicația oficială: probleme apărute “în cadrul lucrărilor de retehnologizare”. Analistul Sorin Ioniță a amintit însă că avaria din Capitală e doar ultima dintr-o serie de defecțiuni tot mai frecvente, simptome ale momentului când “crapă sistemul energetic”. 

După ani de lipsă de investiții, sistemul național energetic a ajuns la propriu în pană. Dar unde sunt banii? Dosarul Hidroelectrica oferă o parte a răspunsului. 

Cum arată plățile lui Buzăianu, cum finanța el publicațiile în care alții erau șantajați?

Citeşte întreaga ştire: Corupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid


Articolul precedentCea mai învăluită de mister tranzacţie cu titluri de stat: Dacă cel care a cumpărat vineri titluri de stat de 400 mil. lei prin programul Fidelis şi-ar vinde astăzi pachetul pe Bursă, ar putea câştiga în 4 zile 16 milioane de lei
Articolul următorȘcoală nu, alegeri da. Este educația în pandemie mai periculoasă decât alegerile?!