Un grup de cetățeni din Husasău de Criș, ajunși la capătul răbdării, ne-au trimis pe adresa redacției un mesaj disperat privind umilințele la care sunt supuși zilnic prin nepăsarea sau, mai grav, complicitatea Primăriei din Oșorhei.

”Buna ziua, 

În numele cetățenilor din Husasău de Criș vrem să aducem în atenția întregului județ următoarea problemă cu care suntem nevoiți să ne confruntăm zilnic.

Sute de mașini trec pe drumul dintre Husasău de Criș și Fughiu, oameni din satele: Husasău de Criș, Ineu, Bălaia, Botean, Burzuc.

Pe o porțiune de aproximativ un kilometru, o balastieră scoate piatra pe drumul comunal. Pe lângă faptul că distruge drumul, îl lasă plin de noroi și ne obligă să ne spălăm mașinile zilnic. Am apelat la Primăria Oșorhei, la actualul viceprimar Gligor, de la PNL, dar ni s-a spus că nu promit nimic! Toți cetățenii din Oșorhei vorbesc cum că acesta ar fi mână în mână cu proprietarii balastierei!… Am apelat și la Poliția Oșorhei… Nimic. Același răspuns.

Am discutat inclusiv cu domnul Bolojan venit în campanie, dar nu ne-a dat nicio rezolvare, nu l-a interesat. Efectiv e o bătaie de joc.

Pe drumul astă circulă oameni pe biciclete, sute de mașini zilnic și doar noroi!… Chiar nu se mai poate! Apelăm la presă ca fiind ultima noastră șansă să rezolvăm ceva. Vă rugăm să atrageți atenția celor implicați să nu își mai bată joc de atâția oameni.”

Articolul precedentRectificarea bugetară a fost adoptată! Parlamentul a votat majorarea pensiilor. PNL contestă!
Articolul următorTraian Băsescu despre Ludovic Orban: ‘Un inconștient! Un prost mai mare, unde puteți găsi?’