Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până miercuri dimineaţa în 15 judeţe din țară. Potrivit meteorologilor, rafalele vor atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră.

În intervalul 31 octombrie, ora 10:00 – 01 noiembrie, ora 03:00, vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, precum și în Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali cu viteze în general de 55…65 km/h.

Județele vizate vor fi Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

La altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80…100 km/h.

Vântul va avea intensificări temporare și în Moldova, cu viteze în general de 45…50 km/h. În jumătatea nord-vestică a teritoriului vor fi averse însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp, precizează meteorologii. (sursa)

Articolul precedentProfesorii nu au voie să facă meditații cu elevii cărora le predau la clasă
Articolul următorAproape 300 de magazine Lidl, inclusiv din Bihor, controlate de ANPC, fiind date amenzi de 7,5 milioane de lei. Șeful ANPC: Ciupitul la cântar a devenit o formă de comerț