Primăria Oradea recidivează, scrie Coaliția Rogerius într-o postare online. Reacția organizației vine după ce presa locală a informat că, la finalul anului trecut, Instanța a dat dreptate familiilor expropriate de regimul Bolojan în zona Nufărul-Cantemir, acuzând conducerea Primăriei de EXCES DE PUTERE și exproprieri NELEGALE! Din păcate unele case sunt deja demolate…

Ca pe vremea lui Ceaușescu…

Iată postarea integrală a Coaliției Rogerius:

”Primăria Oradea recidivează! Dacă orice nouă etapă de “dezvoltare” înseamnă demolare de case și amintiri și distrugerea agonisirii de o viață… MULȚUMIM, NU!

O spune răspicat și instanța. După ce la sfârșitul anului trecut, în motivația Curții de Apel scria că municipalitatea trebuia să organizeze referendum local pe subiectul spațiilor verzi dintre blocuri și de la case și că a Acționat cu Forța Superioară!!, iată că o nouă decizie a instanței de judecată din Bihor consideră că precedentul edil-șef și consilierii-de-pluș au acționat cu exces de putere în cazul exproprierilor din cartierul Nufărul.

Ce și cât mai este necesar ca să înțelegem că o sumedenie de inițiative ale Primăriei sunt deplasate, depășesc nu doar limitele legii, ci și ale bunului simț?” (sursa)

Articolul precedentJudecătoarea Adriana Stoicescu: Vă doresc să staţi nevinovaţi in celulă, alături de criminali și violatori, pentru că „boborul” v-a condamnat deja
Articolul următorSute de șoferi de TIR, mulți dintre ei români, umiliți la intrare în Germania: “De ce suntem tratați așa? Până când?”