Cîţu a declarat, miercuri, despre anunţul lui Marcel Boloş că a acceptat să preia funcţia de ministru al Digitalizării, că el nu i-a făcut această propunere şi că aştepta o propunere din partea colegilor din Ardeal. Liderul PNL a arătat că va fi o şedinţă a conducerii PNL, joi, în care se va lua o decizie.

”Aici am văzut câteva comentarii bizare. Eu nu i-am făcut această propunere domnului Boloş. Eu aşteptam o propunere din partea colegilor din Ardeal”, a spus Cîţu, întrebat despre afirmaţiile lui Marcel Boloş. Preşedintele PNL a menţionat că partidul va avea un BPN mâine, în care se va lua decizia privind portofoliul Cercetării şi Digitalizării.

”În BPN se va lua o decizie cine va fi propunerea, aştept propunerea cu susţinerea respectivă, să fie, bineînţeles, o propunere politică, şi după aceea vom decide”, a spus el. ”Mâine voi vedea propunerea colegilor mei din Ardeal şi apoi vom vedea”, a mai spus Cîţu, întrebat dacă noul ministru trebuie să fie membru PNL. (sursa)

Anterior, Boloș le explicase responsabililor din PNL că nu are suficiente cunoștințe despre zona pe care ar urma să o administreze și că nu vrea să fie o povară. (sursa)

Articolul precedentCîțu către PSD: Pot să stea în Opoziție din nou
Articolul următorEDITORIAL. Dubito, ergo cogito