Dacă USR voia cu adevărat ca acest guvern, Cîțu, să pice, își dădeau cu toții demisia din funcțiile ministeriale, plecau acasă și guvernul cădea. Scurt. Simplu.

Nu aveau nevoie să se prostitueze cu AUR, nu aveau nevoie să ne ia de proști și mai tare decât până acum, nu aveau nevoie decât să demisioneze.

Dar nu. Baronii useriști au vrut să stea la ciolan – desigur nu cu fostul pușcăriaș din SUA care a micționat pe miniștrii lor de două ori în câteva luni, dar la ciolan. La salariul public. La banul public. La fondurile ”pregătite” de Ghinea pentru oengiști

Din nefericire pentru ei și fomiștii lor, nu le-a ieșit. Așa că au ajuns să se culce cu AUR pe interes, dar să pretindă în public că sunt virgini. Adică, să ne ia pe toți și pe toate, de proști.

Și au ajuns la mila pesediștilor, care chiar nu au de ce să le facă jocul, oricât ar urla marxiștii useriști. Când era de căzut guverne, USR era în ele, nu în Opoziție.

Așa că, în opinia noastră, ce vrea USR și ce vor baronii useriști, nu se poate. Adică… și cu… și cu sufletul în Rai… Mai da-vă-n colo de pofticioși.

Articolul precedentDupă cererea PSD din 2 septembrie, s-a decis înființarea unei comisii de anchetă pentru creșterea prețurilor la energie
Articolul următorSURSE. Tot la Stat e mai bine, nu? SOȚUL ministrului Mihăilă (USR) angajat la Spitalul municipal din Oradea. Bănuim că nu cu salariul minim, ca la clinica proprie…