Clipul de promovare şi încurajare a campaniei de vaccinare din România, lansat de premierul Florin Cîţu, l-a enervat la culme pe jurnalistul Ion Cristoiu. Acesta nu este de acord cu ideile prezentate de prim-ministru şi spune că totul este penibil. “Are o echipă de consilieri care îl mănâncă de bani și-i spune numai prostii”, afirmă Cristoiu.

Premierul Florin Cîţu şi noua campanie de promovare a vaccinării împotriva COVID-19 au intrat pe mâna lui Ion Cristoiu.

Jurnalistul consideră că întreg clipul în care apare Florin Cîţu şi-i îndeamnă pe români să se vaccineze este “penibil” şi fără “nicio legătură cu viaţa”. Dacă “ar juca într-un film, într-o telenovelă, îl dau afară după primul episod”, a mai spus Cristoiu despre şeful Guvernului.

Ion Cristoiu crede că premierul Cîţu putea atrage mai mult dacă juca pe cartea că nu este însurat şi nu să transmită oamenilor că “valoarea lui numărul 1 este să bea o cafea cu prietenii”.

“Bănuiesc că el are o echipă de consilieri care îl mănâncă de bani și-i spune numai prostii”

“Uitați-vă cât de învechit e. Păi se vede că joacă teatru. Putea să regizeze, el era pe acolo și l-a filmat. Uitați-vă cum face el… dacă ăsta ar juca într-un film, într-o telenovelă, îl dau afară după primul episod. Este penibil. Toată această prostie a lor cu găselnițe…

Eu dacă eram în locul lui spuneam în felul următor, că el e neînsurat: mi-a fost dor să mă plimb cu cineva prin parc fără mască pentru dacă are mască nu știu dacă ăleia nu i-au căzut dinții. Era mai credibil. Nu te poți plimba prin parc la vârsta lui, cu mască.

Nu poți să o sorbi din priviri cu mască cu tot. Nu poți să spui că mori dacă nu te duci cu prietenii la cafea. Observați valorile lui. Valoarea lui numărul 1 este să bea o cafea cu prietenii. Bănuiesc că el are o echipă de consilieri care îl mănâncă de bani și-i spune numai prostii.

Astea sunt găselnițe. Nu au nicio legătură cu viața. Pleacă ăla din Găgești Deal să se vaccineze ca să iasă la o cafea cu prietenii?”, a spus Ion Cristoiu la Aleph News.

Campania de “alaindelonizare” a premierului Florin Cîţu: “E o campanie de actor frumuşel”

Jurnalistul consideră că acest clip face parte dintr-o campanie de “alaindelonizare” a lui Florin Cîţu. El subliniază că nu este vorba de haina cu guler alb de blană, lansată de actorul francez, așa numitul alaindelon, și care a făcut furori printre bărbații români în epoca în care a fost lansată, ci de construirea unei imagini de actor frumușel.

“Este într-o campanie de alaindelonizare, nu în sensul hainei ăleia. Dacă ați observat, cred că a venit o echipă de campanie care îi ia banii cu duiumul, cred că pe rupte și e o campanie de actor frumușel în care, ați văzut clipul cu vaccinarea, e sinistru. Conținutul e idiot.

Cum adică abia aștept să se termine pandemia ca să merg să beau o cafea cu prietenii? Păi abia aștept să se termine pandemia, nu știu, să vizitez cimitirul sau să-mi vizitez bunica”, a afirmat Ion Cristoiu. (capital.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.