timesnewroman.ro: Deși se anunța una dintre marile invenții ale omenirii, bormașina silențioasă s-a dovedit a fi doar un eșec răsunător. Din cei peste 1.000 de români puși să o testeze și să-i facă un review, nici măcar unul nu i-a acordat mai mult de o stea, care este ratingul minim. Toți spun că bormașina silențioasă nu are absolut niciun farmec.

„Să dai cu ea noaptea iar vecinul nici măcar să nu tresară, asta e o formă de autotortură. În loc să se enerveze vecinul, te enervezi tu, că dai găuri și nu te aude nimeni. Numai un masochist și-ar dori o astfel de bormașină”, apreciază Fane Bolțan, unul dintre cei care au testat bormașina silențioasă.

Din cauză că nu scoate niciun zgomot, bormașina silențioasă îi derutează foarte tare pe cei care o folosesc. „Am vrut să dau o singură gaură, dar m-am trezit că am dat vreo cinci, că nu-mi dădeam seama când spărgeam peretele, că nu se auzea nimic. E cea mai imbecilă invenție din istoria omenirii, n-am niciun dubiu”, apreciază un meșter din Calafat. (sursa)

Articolul precedentPromovarea produselor drept bio, eco, organice sau biodegradabile, interzisă fără dovezi. Se consideră înșelătorie
Articolul următorStudiu european. Românii sunt printre cei mai mulțumiți de viața lor. „Nu mă plâng de nimic”