Noi detalii sordide ies la iveală despre controversata politiciană Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS. Din câte se pare, bodyguardul acesteia are la rândul lui un bodyguard, a cărui unică sarcină este să îl apere atunci când Diana Șoșoacă are crize de tantrum.

timesnewroman.ro: „Costel, băiatul care mă apără de doamna Diana e coleg de-al meu de la BGS, nu știu ce m-aș face fără el. E fost luptător MMA, campion la skandenberg, aruncarea cu ciocanul și haltere, și fost membru SWAT în America. E practic singurul din țară care mă poate apăra de doamna Diana”, spune bodyguardul.

Acesta a povestit în ce constau crizele de nervi ale Dianei Șoșoacă. „Când doamna Diana se enervează, începe să arunce cu scaune, cu mese, cu copii, depinde ce se află prin preajmă. Cel mai nasol e când se cațără pe clădiri și începe să urle către cer, eu trebuie să mă urc s-o dau jos și atunci face crize și mai mari. Dar apăs pe butonul de panică și vine Costel în mai puțin de un minut”, spune bodyguardul. (sursa)

Articolul precedentServiciile de informaţii din Germania avertizează în legătură cu creşterea ameninţării teroriste islamiste: „Riscul atacurilor jihadiste este cel mai mare din ultima vreme”
Articolul următorDezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an