Codul Rutier prevede amenzi usturătoare pentru intrarea pe drumurile publice a tractoarelor care au roțile murdare de noroi. Producătorii agricoli care au început campania de primăvară au primit atenționări din partea unei Primării cu privire la interdicția de a ieși cu utilajele murdare pe roți de pe câmp, pe drumurile publice.

Conform Codului Rutier, la articolul 102, conducătorii de tractoare care nu respectă această regulă ruscă o amendă de la 9 la 20 de puncte, respectiv de la 1.305 la 2.900 lei.

Primăria Frața, din Cluj, a transmis o astfel de informare: ”Vă rugăm să aveți grijă de noroiul care se depune pe drumuri de către utilajele agricole! Proprietarii de utilaje să își curețe roțile de noroi pentru a nu distruge munca noastră. Să ne putem bucura toți locuitorii comunei Frața de realizările noastre. Vă rugăm să luați atitudine împotriva celor care nu vor să ne respecte munca, să ne aduceți la cunoștință pe cei cărora nu le pasă că distrug bunurile locuitorilor comunei Frața”, a fost mesajul Primăriei, conform agrointel.ro.

Articolul precedentO nouă MINCIUNĂ ordinară! Cîţu susţine că 1,3 milioane de români s-au întors în ţară în 2020 şi au găsit locuri de muncă în domeniul IT
Articolul următorLufthansa reia zborurile spre Frankfurt de pe Aeroportul Internaţional Cluj