Lufthansa reia zborurile regulate pe ruta Frankfurt Main – Cluj-Napoca – Frankfurt Main, din 3 martie 2021.

Zborurile spre destinaţia Frankfurt Main, vor fi operate pentru început (martie-aprilie) cu o regularitate de 4 frecvenţe/săptămână, urmând ca din luna iunie, zborurile să fie efectuate zilnic pe această rută extrem de importantă, care în ultimii ani s-a bucurat de un real succes de pe Aeroportul Internaţional Cluj.

Zborurile vor fi operate pentru compania Lufthansa de către operatorul aerian regional Air Dolomiti, aşa după cum erau efectuate şi anterior debutului pandemiei Covid-19, cu aeronave Embraer E190/195 de 100 de locuri, disponibile atât la clasa Business cât şi la clasa Economy.

Directorul General Lufthansa Group pentru România şi Republica Moldova, domnul Zlatko Zlatic, a declarat cu această ocazie: „Ne face plăcere să anunțăm reluarea zborurilor de pe aeroportul din Cluj, chiar de astăzi. Începând cu 3 martie, Lufthansa va oferi patru zboruri săptămânale din Cluj către cel mai mare hub al companiei aeriene, Frankfurt, consolidand astfel legătura aeriana între Transilvania și Germania, si mai departe catre numeroase destinatii europene si internationale.  Mai mult, Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS continuă să ofere zboruri către Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich, principalele hub-uri ale Lufthansa Group. România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piata de peste cincizeci de ani. Chiar și în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre.”

Articolul precedentAmenzi pentru tractoarele care intră pe șosele cu roțile murdare de noroi
Articolul următorCum au torturat nouă polițiști două persoane care le-au reproșat că nu poartă mască. Detalii șocante din dosar