Asta după ce colegul său, penelist, de dreapta, dar mufat la bani publici, Rareș Bogdan adică, spunea că vin ca să ne dea covid.

Și după ce, pe cifre, vedem că numărul de contracte de muncă a scăzut anul trecut!

Iată ce mai spunea viitorul beneficiar de PENSIE SPECIALĂ de la Bruxelles despre românii întorși acasă, în aprilie 2020: ”70.000 din toți cei aproape un milion care au intrat în țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afara țării. Între 8000 și 10.000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt șuți în afara țării. Sunt cifre oficiale.

În schimb, Florin Cîţu susţine că cei peste 1,3 milioane de români care în 2020 s-au întors în ţară au găsit oportunităţi în România în ceea ce priveşte locurile de muncă, mai ales în domeniul IT. „Vom continua în aceeaşi direcţie anul acesta”, a spus premierul, citat de zf.ro.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că 1,3 milioane de români s-au întors în ţară din străinătate în 2020, potrivit unui studiu care a fost prezentat şi de Financial Times.

„Studiul spune că s-au întors voluntar pentru că au găsit în România loc de muncă şi studiul este prezentat şi de Financial Times. Este clar că au găsit oportunităţi în România cei care s-au întors, în special în domeniul IT. Vom face ceea ce am făcut şi până acum. Anul trecut provocarea a fost să păstrăm locurile de muncă, iar românii care au fost în şomaj tehnic să se poată întoarce la locurile de muncă. Toţi s-au întors pentru că rata şomajului în România scade, asta întreabă că au putut să se întoarcă la locul de muncă acei oameni şi în continuare s-au creat locuri de muncă suplimentare”, a declarat Florin Cîţu. (zf.ro)

Toate bune și frumoase, doar că studiul nu e studiu ci un articol și nu e în Financial Times ci în The Economist. Și nu zice de IT, ci de agricultură.

Fără alte comentarii…

Articolul precedentNu pe pesediști i-au ”ars” peneliștii la amendamentele pentru spitale, ci pe TOȚI bihorenii! RAPORT sumbru!
Articolul următorAmenzi pentru tractoarele care intră pe șosele cu roțile murdare de noroi