Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, INTERLOG COM SRL și CORPORACTIVE CONSULTING SRL, continuă șirul evenimentelor dedicate pieței muncii și organizează Bursa Locurilor de Muncă, în cadrulproiectului „SICONET – Servicii Integrate, Calificare și Ocupare, pentru tinerii NEETs” – POCU/909/2/4/150192.

Următoarele evenimente vor avea loc în data de 07.06.2023  la Marghita, la Restaurant Sofia și  în data de 09.06.2023 la Casa de Cultură Zilahy Janos din Salonta.

Evenimentele se vor desfășura în intervalul 09.00-15.00, iar în cadrul lor, AJOFM Bihor va oferi servicii de informare și consiliere, formare profesională și servicii de redactare CV, la locul desfășurării bursei.

Până la aceasta dată au confirmat prezența peste 35 de angajatori și expozanți oferind un număr de peste 550 locuri de muncă vacante.

Articolul precedentSUA se pregătesc de un război spațial cu Rusia și China. „Luptăm în spațiu la noapte dacă e nevoie”
Articolul următorPrelevare de organe la spitale din Oradea şi Iaşi / Opt pacienți au beneficiat de transplant, după ce familiile a doi pacienţi în moarte cerebrală au fost de acord cu donarea